TERAPEUTI INCEPATORI CU TEMERI SI INTREBARI


CENTRUL DE PSIHOTERAPIE SI DEZVOLTARE PERSONALA Psiho-armonie continua seria workshop-urilor dedicate psihoterapeutilor incepatori si terapeutilor in devenire, celor in formare, studentilor si masteranzilor, celor care sunt preocupati, au indoieli si vor sa reduca tracul debutului profesional.


In debutul oricarei profesii suntem prieteni cu anxietatea legata de performanta, vrem sa fim mai buni, ne punem intrebari privind resursele noastre, suntem preocupati, ingrijorati, avem tendinta sa ne asumam responsabilitati mari sau chiar sa ne consideram unicii responsabili.


Poti participa daca iti pui intrebari de genul:

Oare fac bine? Sunt suficient de pregatit? Sunt bun? Ce intrebari sa-i adresez clientului acum? Ce tehnica sa aplic? Pe care dintre ipoteze sa o testez? Ce tip de client este? Daca gresesc? Oare o sa revina?


Obiectiv: reducerea anxietatii legate de exercitarea acestei meserii si cresterea increderii in resursele si posibilitatile tale ca terapeut. Workshop-ul este interactiv, cu multiple exercitii si administrarea unor scale si fise de lucru, fiind completat de informatii centrate pe atingerea obiectivelor.


    Din temele sesiunii de lucru:
  • factorii comuni sau ce conteaza cu adevarat in terapie (studii si cercetari);
  • cum crestem alianta terapeutica cu clientii nostri;
  • cum putem preveni si reduce drop-out-ul;
  • prezentarea scalelor de cotare a rezultatelor terapiei (O.R.S.) si a fiecarei sedinte (S.R.S.);
  • constientizarea propriilor abilitati terapeutice.

Organizator:

CENTRUL DE PSIHOTERAPIE SI DEZVOLTARE PERSONALA Psiho-armonie, str. Nicolae Constantinescu nr. 11, BL.11, Scara 1, Ap.2, parter, interfon 02, Sector 1 Bucuresti (zona Piata Dorobanti, str. Radu Beller).


Tarif: 100 Ron


Formatori:

Lucian Negoita, psihoterapeut, co-formator Asociatia de Hipnoza si Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale; formari in psihoterapii cognitiv-comportamentale, terapii scurte centrate pe solutii, terapie sistemica pentru cuplu si familie.

Cristina Sterie, psiholog clinician specialist, psihoterapeut, co-formator Asociatia de Hipnoza si Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale; formari in psihoterapii cognitiv-comportamentale, terapii scurte centrate pe solutii, terapie sistemica pentru cuplu si familie.


Inscrieri si alte informatii:

mobile: 0722 644 700 / 0724 218 088

E-mail: lucian.negoita@psiho-armonie.ro si cristina.negoita@psiho-armonie.ro

www.psiho-armonie.ro


Inapoi...