GRUP DE DEZVOLTARE PERSONALACentrul Psiho-Armonie si Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala anunta inceperea unui nou Grup de Dezvoltare Personala coordonat de Psih. Cristina Sterie.


Orele de dezvoltare personala sunt recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania si se adreseaza tuturor celor care doresc sa se cunoasca mai bine si sa descopere unele aspecte mai putin cunoscute despre sine, contribuind astfel la un proces de autodezvoltare si crestere personala.


Dezvoltarea personala se adreseaza si tuturor celor care se pregatesc sa devina psihoterapeuti.


Cristina Sterie este psiholog principal, recunoscut de Colegiul Psihologilor din Romania, fiind specializata in Psihologie clinica, Psihoterapie si consiliere cognitiv-comportamentala, Psihoterapie si Consiliere de scurta durata, centrata pe resurse si solutii, cu competente in Psihoterapie sistemica, analiza tranzactionala, Psihoterapie scurta strategica si Hipnoza ericksoniana.


Orele de dezvoltare personala se vor desfasura pe parcursul a 8 luni, insumand un numar de 150 ore.


Intalnirile vor avea loc lunar, o data pe luna, in week-end: Sambata si duminica intre orele 09:00 si 18:00.


Data de incepere a grupului: 7, 8 Martie.


Locatia: Centrul Psiho-Armonie - str. Nicolae Constantinescu nr.11, bl.11, sc.1, parter, ap.2, sect.1, Bucuresti - CCPPDP Psiho-Armonie.


Pret: 330 RON / week-end.


Inscrieri si alte informatii:

Mobile: 0730.028.680

E-mail: contact@centrulpsihoarmonie.ro

www.centrulpsihoarmonie.ro


Inapoi...